Trenger du hjelp?

Lag kortene selv: stempel-sett "With Love"

kr 129
Incl. VAT
- +
Husker du tilbake til den tiden da du var forelsket og dekorerte alt med hjerter? Ikke bare kan du gjøre det med det vakre lille stempelet "With Love", men nå går det også mye raskere og enklere! Stempelputen, blekket, de to kjærlighetsstemplene og en vakker metallboks er noe alle som liker å uttrykke sin kjærlighet bør ha. En fantastisk idé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enten du skal skrive et bursdagskort eller sende en julehilsen, om kjæresten setter sammen en CD eller skriver et kjærlighetsbrev til skatten – hvor ofte vil du ikke være glad for å samtidig være i stand til å avgrense det hele med et vakkert og hjemmelaget kort? Det lille stempel-settet gleder enhver som setter pris på personlige verdier; så det er både som en gave, så vel som for egne gaver eller for å pynte på gavene til dine kjære.

I den romantiske metallboksen med vindu er det to stempler inkludert (et hjertestempel og et "With Love" stempel) til den aktuelle stempelputen med svart blekk. Du kan selvfølgelig også bruke andre farger! Enten det er til hjemmelagde gratulasjonskort eller minnealbum, takket være det søte lille stempelsettet er det nå enda et hjerte med i spillet. En fantastisk liten idé for alle som ikke holder kjærligheten skjult!

Detaljinformasjon

Lag kortene selv: stempel-sett "With Love"

  • Stempel-sett for hefter, album, postkort og flere andre personlige meldinger
  • Design: Hjertestempel "With Love"
  • Stempelpute
  • Sort blekk
  • Attraktiv metallboks med vindu
  • Mål: 6,2 x 8 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-03T12:53:56+00:00