Trenger du hjelp?

Lampeskjerm – "Ugle" eller "Bjørn"

Fra kr 95
Incl. VAT
- +
Når det er mørkt ute er det viktig å ha godt med belysning hjemme. Lampeskjermen "Ugle" og "Bjørn" skaper et spesielt lys i rommet, og er en flott gave til både venner og familie. Den fargerike papirskjermen skaper en avslappet atmosfære både på baby-rommet og barnerommet, eller hvorfor ikke henge den på soverommet til de voksne eller som en dekorativ hilsen når man kommer gjennom inngangsdøra!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Selv om flyttingen allerede har foregått i flere måneder, henger det fortsatt nakne lyspærer ned fra taket. Hvorfor ikke henge opp en av disse vakre lampeskjerme – dekorert med enten ugler eller bjørner! Den ball-formede papirskjermen er full av festlige farger som skaper et skikkelig blikkfang uansett hvor man henger den. Rommet innhylles av et varmt lys samtidig som skjermen pynter opp et ellers kjedelig rom. En dekorativ gave til alle anledninger, som passer perfekt som innflyttingspresang eller bursdagsgave.

Lampeskjermen måler omtrent 40 centimeter, og viser nusselige ugler i mange forskjellige farger og størrelser. Eller kanskje du heller liker søte bjørner og andre dyr, omkranset av festlige girlandere? Skjermen kan brukes både innen- og utendørs, og blir kjempefine på den neste hagefesten! Nå kan du overraske alle ugle- og bjørnefans i alle aldre med denne flotte dekorasjonen!

Detaljinformasjon

Lampeskjerm – "Ugle" eller "Bjørn"

  • Velg mellom ugle eller bjørn
  • Leveringsomfang: En lampeskjerm
  • Funksjoner: Rund lampeskjerm med fargerikt mønster og med krok for oppheng
  • Materiale: Papir
  • Farge: Hvit, fargerik
  • Mål: 40 cm diameter
  • Merk: Uten kabel og lampe

Produktomtaler

Write a review
2020-05-30T22:44:16+00:00