Trenger du hjelp?

Laptopdeksel i filt

kr 295
Incl. VAT
- +
Et beskyttende deksel til den bærebare datamaskinen med personlig preg. En svært nyttig gave til alle brukere av laptoper! Med dette personlige dekselet i filt for å huse den mobile datamaskinen går det tydelig frem hvem som er eier av den revolusjonerende oppfinnelsen. Størrelsen på 41 x 27 cm har lett plass til laptoper i normale størrelser. En flott idé for studenter, pendlere og de som liker å spille på sin mobile enhet!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

"Passer som et ekstra hudlag" – vanligvis kjenner man dette utrykket fra klær, men denne subtilt vakre laptop-beskyttelsen er like konsekvent. I grå filtdesign beskytter vesken den verdifulle datamaskinen mot riper, små støt og fukt. Med størrelsen på 41 x 27 cm passer den med letthet til alle bærbare datamaskiner i normal størrelse. Notatblokken og strømforsyningen får også plass.

Det er et elastisk bånd foran som forsegler vesken etter behov, slik at ingenting faller ut. For et personlig preg, har vårt produktteam noe ekstra spesielt: Du kan forevige ditt eget eller mottagerens navn på futteralet. Dermed vet kollegaer, medstudenter eller personen du sitter ved siden av på toget umiddelbart at denne laptopen tilhører en unik person! – Vi tenker: en fin gaveidé!

Detaljinformasjon

Laptopdeksel i filt

  • Gummistrikk på forsiden for å lukke
  • Materiale: 100% polyester
  • Mål: 41 x 27 cm – passer til mindre laptoper, notebooks og netbooks eller tablets
  • Navn på forsiden
  • Vennligst ikke benytt spesialtegn for tilpassing

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T21:11:27+00:00