Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Laptopveske "Ghettoblaster"

kr 279
Incl. VAT
- +
Nostalgisk design for moderne teknologi! Laptopvesken «Ghettoblaster» er en fin gave til digitale nomader som tar med seg sin bærbare PC eller Mac på turen.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Så stilige kan vesker i neopren være! Laptopvesken „Ghettoblaster“ byr på pålitelig beskyttelse mot forurensning og skader. Så kan du ta med den bærbare PC-en, Mac-en eller nettbrettet under armen selv om du går i en regnskur, uten at elektronikken får vannskader av den grunn. Likeledes kan du sette fra deg laptopen på stuebordet uten å bekymre deg for kaffeflekker eller klissete kakesmuler. Det tette neoprenstoffet er et solid materiale som kan vaskes.

Laptopvesken beskytter også laptopen fra mindre støtskader. Det nostalgiske designet er et skikkelig blikkfang: kassettspiller, radiofrekvensbånd, forsterkerelementer, to store høyttalere med ekstra bass … Med en slik Boombox kan selv den hippeste beskytte laptopen på stilig vis! En kul gave til fødte tech-freaks, musikkelskende kaféarbeidere og alle andre forretningsreisende som har med seg laptopen sin hvor enn de drar.

Detaljinformasjon

Laptopveske «Ghettoblaster»

  • Materiale: neopren
  • Passer 13" laptoper

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-06-16T19:13:05+00:00