Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Lazy Readers – lesebriller for den late

kr 209
Incl. VAT
- +
Til de mennesker som legger stor vekt på komfort, men vil slippe å skrive, er det bedre å heller gi: Lesebriller for den late! Ikke mer løfting av hodet – en fantastisk gaveidé for hygge til den utsatte bokormen!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Er lesing i sengen den ultimate formen for komfort? Langt derifra! Øyne og bøker må møysommelig samles. Les i sengen mens du ligger behagelig på ryggen uten å måtte løfte armene- Dette er den ultimate komforten! Muliggjøres gjennom disse nye lesebrillene, som ikke har noen synlige feil, men som korrigerer menneskelige konstruksjonsfeil, for nå kan du ganske enkelt se rundt hjørnet. Dette sikrer at man slapper maksimalt av når man leser.

Lesebrillene "Lazy Readers" er perfekte briller, både for de som liker å lese mye og for de som alltid er på jakt etter minste motstands vei. Hvorvidt sykepleieren sluker den ene etter den andre boken med øynene eller kompisen tar ned avfallet fra bilen så vil disse lesebrillene inspirere dem!

Detaljinformasjon

Lazy Readers

  • Speillinser som roterer teksten 90 grader!
  • Materiale: Plast
  • En størrelse

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T09:47:44+00:00