Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Cocktailglass med LED-lys

kr 105
Incl. VAT
- +
Livne opp hvilken som helst fest på en elegant måte med det originale cocktailglasset med LED-lys! Dette er en flott gaveidé for å gi coktailene dine et unikt utseende og sørger for at gjestene dine alltid finner igjen drinken sin selv i mørket.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med sine fantastiske lyseffekter skaper cocktailglassene med LED-lys en perfekt atmosfære på enhver fest! Du vil bli forhekset av lysshowet i fargene rød, grønn, blå og blandede farger, glassene er også et perfekt utgangspunkt for interessante samtaler. Du vil aldri mer ha problemer med å finne glasset ditt i mørket. Alt du trenger å gjøre er å trykke på bunnen av glasset, så kan du beundre det vakre fargespillet.

Cocktailglasset er 18 cm høyt og 8 cm bredt. Glasset kan vaskes i oppvaskmaskin om du tar ut batterikontakten. Dette cocktailglasset er den perfekte gave til enhver fest eller en elegant dekorasjon til ditt hjem. Beundre det nydelige fargespillet og nyt atmosfæren det skaper. Batterier er inkludert.

Detaljinformasjon

  • Maße: 18 x 8 cm
  • inklusive Batterien
  • Spülmaschinenfest ohne Batteriesockel

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-15T22:13:27+00:00