Trenger du hjelp?

LED-Diskokule

kr 335
Incl. VAT
- +
Trodde du diskoen var død? Den er så absolutt i live, takket være denne diskokulen med LED-lys! Denne unike lampen skaper en stilig effekt på grunn av de små speilene som dekker hele kulen, sammen med LED-lysene som kommer i tre forskjellige farger. Lyset reflekteres av diskokulens speil, og sørger for å live opp enhver fest! Her blir det disko for alle pengene!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er mange måter å skape god stemning på festen, men en ekte diskoeffekt skapes bare ved hjelp av en ekte diskokule! Denne diskokulen er liten, men skaper likevel høy stemning. Med en omkrets på bare 20 centimeter, og med en LED-belysning i røde, grønne og blå farger, sørger diskokulen for at lyset danser rundt i rommet. Skikkelig groovy!

LED-Diskokule er en fantastisk gave til de som digger disko, og til alle som elsker å danse. Hvorfor ikke gi den i gave til deg selv, og henge den opp i din egen stue sånn at du kan holde ditt eget disko-party mens du lager mat, eller bare for få deg og dine gjester i riktig stemning. Med en LED-Diskokule bringer du festen med et lite knappetrykk! Dette er tingen som garantert setter fart på dansefoten!

Detaljinformasjon

LED-Diskokule

  • Omkretsen på kulen er 20 centimeter
  • LED-belysning i rød, grønn og blå farge
  • Festes med krok i taket
  • Bruker 3 stk. AA-batterier (ikke inkludert)
  • Led-lyset reflekteres fra diskokulen, og skaper en imponerende diskoeffekt!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-07-11T16:19:01+00:00