Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

LED-duftlys med ekte voks – sett med 3

kr 259
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Det smarte lyset uten ild: Dette settet i tre deler med LED-lys fremstår som tilsynelatende ekte stearinlys – selv med vaniljeduft – og uten flamme. Utstyrt med den nyeste teknologien, har de små lyselementene også en pustesensor. Ganske likt et ekte stearinlys når du blåser ut lyset! En flott idé!
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Dette stearinlyset skaper stemningsfulle øyeblikk og en romantisk setting med behagelig og vakkert skimmer. Men akkurat når du har tenkt å sette dem i et spesielt hjørne, må du se opp – de brenner tross alt. Settet med 3 LED-lys er den perfekte gaveidéen for de som ikke ønsker å gi opp stearinlyset, og samtidig ikke ønsker å holde øye med det hele tiden.

LED-lysene er laget av ekte voks, noe som gjør at de ser nøyaktig ut som vanlige stearinlys. Men de trenger ikke fyrstikker for å driftes. De trenger bare 3 AAA-batterier per lys. LED-lysene reagerer som ekte stearinlys. De lyser noen ganger sterkere, andre ganger svakere samt at de av og til flimrer. Det beste av alt: Den innebygde pustesensoren slukker lyset. LED-lyset kan plasseres trygt hvor som helst: på tre, papir eller også i barnehagen. Levende lys er en flott idé som skaper trivsel og gir følelsen av velvære!

Detaljinformasjon

LED-duftlys med ekte voks – sett med 3

  • Pustesensor inkludert
  • Mål: Høyder på 10, 12 og 14,5 cm
  • Diameter: 7 cm
  • Materiale: Elektronikk og ekte voks
  • Merk: Krever 3 x AAA, ikke inkludert

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T12:16:04+00:00