Trenger du hjelp?

LED-duftlys med ekte voks – sett med 3

kr 259
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Det smarte lyset uten ild: Dette settet i tre deler med LED-lys fremstår som tilsynelatende ekte stearinlys – selv med vaniljeduft – og uten flamme. Utstyrt med den nyeste teknologien, har de små lyselementene også en pustesensor. Ganske likt et ekte stearinlys når du blåser ut lyset! En flott idé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette stearinlyset skaper stemningsfulle øyeblikk og en romantisk setting med behagelig og vakkert skimmer. Men akkurat når du har tenkt å sette dem i et spesielt hjørne, må du se opp – de brenner tross alt. Settet med 3 LED-lys er den perfekte gaveidéen for de som ikke ønsker å gi opp stearinlyset, og samtidig ikke ønsker å holde øye med det hele tiden.

LED-lysene er laget av ekte voks, noe som gjør at de ser nøyaktig ut som vanlige stearinlys. Men de trenger ikke fyrstikker for å driftes. De trenger bare 3 AAA-batterier per lys. LED-lysene reagerer som ekte stearinlys. De lyser noen ganger sterkere, andre ganger svakere samt at de av og til flimrer. Det beste av alt: Den innebygde pustesensoren slukker lyset. LED-lyset kan plasseres trygt hvor som helst: på tre, papir eller også i barnehagen. Levende lys er en flott idé som skaper trivsel og gir følelsen av velvære!

Detaljinformasjon

LED-duftlys med ekte voks – sett med 3

  • Pustesensor inkludert
  • Mål: Høyder på 10, 12 og 14,5 cm
  • Diameter: 7 cm
  • Materiale: Elektronikk og ekte voks
  • Merk: Krever 3 x AAA, ikke inkludert

Produktomtaler

Write a review
2020-09-26T21:33:37+00:00