Trenger du hjelp?

Mugge med LED-lys

kr 209
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Den ultimate partymuggen! Når du serverer punsj eller annen drikke fra denne superkule LED-muggen vil garantert gjestenes hake falle ned. Muggen som lyser i mange forskjellige farger er vel det man kan kalle et ekte blikkfang, og sørger for den ultimate feststemningen! Perfekt vertsgave ved neste festlige anledning.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den lysende LED-muggen er den perfekte gaven for den stilbevisste festarrangøren. Gi ølet eller annen drikke på opptil 1,6 liter en umåtelig kul look og sørg for fantastisk partystemning ved hjelp av de fargerike LED-lysene. Server avkjølte longdrinks i et upåklagelig design og gjør et virkelig inntrykk på gjestene dine. Effekten av LED-muggen kommer virkelig til sin rett når rommet har en dunkel belysning, ettersom muggen da lyser med full intensitet og skaper en skjønn atmosfære i rommet.

Muggen drives enkelt av 3 AAA-batterier (ikke inkludert) og kommer garantert til å bli et fast innslag på alle fester framover. Gi denne kule gaven til noen som du vet kommer til å sette pris på litt ekstra party-faktor ved neste festlige anledning. Fungerer også kjempebra som presang til noen som bare liker å piffe opp hverdagen med ekstra kule ting!

Detaljinformasjon

LED-mugge

  • volum: 1,5 liter
  • drives av 3 AAA-batterier (ikke inkludert)

Produktomtaler

Write a review
2020-07-06T18:17:29+00:00