Trenger du hjelp?

LED undervannslys

kr 429
Incl. VAT
- +
En nesten magisk feel-good-atmosfære – bare ved å trykke på én knapp! LED-lys med mulighet til å kunne skifte farger, designet for å trylle frem fantastiske effekter under vann. Dermed blir både vasen, badekaret eller akvariet et fascinerende og avslappende blikkfang. En fabelaktig, levende idé og en flott gave!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dermed kommer lava-lampen inn i det 21. århundret. Det fantastiske LED- undervannslyset gjør vasen eller akvariet til et blikkfang, en stemning som er ønskelig i ethvert rom. 13 forskjellige farger dominerer enheten, som ganske enkelt gir en konstant, svak strøm og som kan endres raskt om ønskelig med en fjernkontroll. Selv i badekaret er det varme lyset eksepsjonelt. LED- undervannsbelysning gjør hjemmet litt vakrere for hver dag. Den er blant annet fin å ha på fester når man ønsker en dempet belysning i et større område, noe som gir en følelse av å befinne seg i en stilig salong.

Den sprø- og selvfølgelig vanntette, stemningsfulle belysningen gjør enhver vase til et futuristisk-komfortabelt tilbehør til hjemmet. For alle med forkjærlighet for levende ideer, er dette en virkelig flott gave! Med LED-lyset og fjernkontrollen kan du med fingertuppene enkelt finne frem til favorittstemningen. Dette er en super gaveidé til både innflyttings- og bursdagsfesten!

Detaljinformasjon

LED-undervannslys

  • 7 x 2,5 cm
  • 13 forskjellige fargetoner
  • 3 innstillinger: én farge, fargeendring med langsom overgang eller direkte fargeendring
  • 3 AAA-batterier er nødvendig, men ikke inkludert
  • Fjernkontroll 8,5 x 4 cm (1 x CR2025-batteri inkludert)

Produktomtaler

Write a review
2020-09-24T06:16:43+00:00