Trenger du hjelp?

Lekegård med gravering 53 stykker

kr 1 379
Incl. VAT
- +
Melk kua, plant blomster, mat dyrene og høst gulrøtter: En gård byr på mange oppgaver og skaper mye moro. Med det 53-delers gård-settet vil dine små lære å kjenne livet på landet. På taket, som et lite høydepunkt, kan navnet på gårdsherren eller gårdsfruen graveres – en flott idé til for eksempel en bursdag!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hverdagen på gården er ikke alltid lett, men livet med mange dyr på det rolige landet gjør at det også følger med mye moro. Med fantasigården i tre lærer barn ulike store og små oppgaver om hvordan det er å være en ekte bonde, men på en morsom måte. Navnet på bonden eller den valgte bondekona er utsmykket med graverte bokstaver på det store taket ved siden av et velskapt epleikon – barna vil bli overrasket når de oppager at de eier sin egen lille gård.

Praktisk: Heldigvis er gården malt med akrylmaling, og det vannbaserte treverket sveiset og saltet! I midten av gårdsplassen er det store våningshuset, hvor bondeparet bor. Innenfor rammene av et hvitt skinnende gjerde lever hest, ku, gris, hund og mange flere, fredelig sammen. Alle 53 delene danner til sammen lekegården; i den komplekse gården er hver brikke unik fordi den er håndlaget – en fantasifull gave med tidløs design for alle små hobbybønder og de som beundrer den deilige friske luften på landet!

Detaljinformasjon

Lekegård med gravering 53 stykker

  • Levering: 53-delers gård-sett med gravering
  • Funksjoner:
  • Med personlig gravering på taket
  • Byggesteiner i forskjellige former og farger: blant annet våningshus, ku, hest, sau, hund, katt, gris, and, kanin, kylling, hane, bondepar, blomster, trær, gjerde med mer.
  • Sveising og salting takket være maling med akrylmaling, vannbasert
  • Materiale: Ulike tresorter (lønn, eik, bjørk og bøk)
  • Mål (våningshuset): ca. 26,5 x 14 x 19,5 cm
  • Merknad: Vennligst ikke benytt spesialtegn for tilpassing.

Produktomtaler

Write a review
2020-08-14T06:55:45+00:00