Trenger du hjelp?

Lekekoffert "flyplass" med navn

kr 999
Incl. VAT
- +
Den nye flyplassen er åpen – men bare for din lille minipilot! Med denne lekekofferten kan barnet – enten det er ei jente eller en gutt – oppleve det travle livet på en flyplass. Bare brett ut rullebanen, og du kan lande, ta av og reise mot imaginære flyplasser med to fly og ett helikopter. Den har også gravert inn navnet på den lille flyplassjefen! Super gaveidé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Flyet fra Spania har nettopp landet, og et annet er klart til avgang. Et helikopter venter på tillatelse til å lette, og inne på flyplassen ønsker en ung kvinne å sjekke inn. På flyplasser er det alltid masse liv, og det skaper mye plass for barns fantasi og lek. Lekekofferten «flyplass», som også kan graveres med den lille pilotens navn, åpner en fargerik og turbulent verden av en internasjonal flyplass med høyt tempo.

Din lille pilot eller flygeleder kan her få boltre seg med landinger og avganger, fly på tur med helikopter og oppdage deler av (fantasi)verden. En super gaveidé med sju deler (og fire bindedeler) som er fin å ta med når barnet skal på flytur eller allerede er hektet på flyplasser og fly. Vi har erfart at spillkofferten er spesielt fin å ta med bilturer, reiser eller ferier. Så kan man leke når man vil!

Detaljinformasjon

Lekekoffert «flyplass» med navn

  • Vakkert tre (lite plast) – miljøvennlig bjørk utvendig, en kafé og ventehall, rullebane som kan forlenges med en ekstra del
  • Bærbar med bærehåndtak
  • Plass til gravering av navn
  • Plass til cirka 18 tegn – eksempel: «Leons flyplass»
  • Innhold: En bæreveske, to fly (blått og grønt), ett helikopter (blått), en helipad, fire rullebanedeler, fire plastforbindere
  • Alder: fra 3 år
  • Merk: Vennligst ingen spesialtegn i graveringen!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-24T10:44:35+00:00