Trenger du hjelp?

Lekesett med gravert navn - "Dukkehus"

kr 999
Incl. VAT
- +
En unik gave til et unikt barn! Dette lekesettet er et bærbart dukkehus med to spillfigurer. Et lekesett man kan leke med i timevis - enten man er hjemme eller på ferie. En vakker gave til barn med en god dose fantasi!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Datteren din, kusinen din eller kanskje barnet til bestevenninnen din … alle er de invitert til å oppleve noe helt fantastisk! For dette dukkehuset er en opplevelse i seg selv, og noe som man kan fraktes med seg uansett hvor man drar. Når man folder ut veggene på dette lekesettet, åpner det seg en hel dukkeverden! Dukkehuset er laget av vakkert treverk og inkluderer både en gressplen, et svømmebasseng, et badekar, et piano og en huske. Dukkehuset har altså det meste, i tillegg til to spillkarakterer sånn at barna kan leke med hver sin dukke.

En gave som både underholder og tar hensyn til miljøet, da lekesettet hovedsakelig er laget av miljøvennlige og kvalitetsbevisste Birkenholz! Og når man kan gravere inn navnet på barnet, er det ingen tvil om hvem som eier dette fantastiske dukkehuset. Lekesettet er en flott og praktisk gave som kan gjøres personlig ved gravering av navn. En gave som sørger for mange timer med moro og lek, og som passer perfekt som bursdagsgave til alle barn over 3 år!

Detaljinformasjon

Lekesett med gravert navn - "Dukkehus"

  • Nedfellbart dukkehus for barn
  • Vakkert treverk (nesten ingen plastdeler) - økovennlig Birkenholz
  • Tegninger på utsiden av kassen samt vinduer, svømmebasseng og gressplen
  • Kan bæres med håndtak
  • Graveres med navn på opptil 18 tegn, for eksempel "Mias bærbare dukkehus" (ingen spesialtegn!)
  • Innhold: 1 bærekasse, 2 spillkarakterer, 2 kjøkkenbord, 1 badekar, 1 piano, 1 huske, 1 balkong
  • Produsenten anbefaler dukkehuset til barn over 3 år!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-20T00:19:51+00:00