Trenger du hjelp?

Leonardo: Deko-skål

kr 599
Incl. VAT
- +
En gave som på kort tid viser seg å være et fantastisk blikkfang på bordet eller kommoden: deko-skålen fra Leonardo. Trendy kobber-design møter uvanlig design – alt bevist i Leonardo-kvalitet. En vellykket gave til alle som elsker smakfulle, dekorative tilbehør.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enten den er plassert på skrivebordet eller på kommoden, så drar deko-skålen Leonardo oppmerksomheten mot seg selv. Med en slik moderne, kreativ design, trendy farger og høye kvalitet, er skålen helt overbevisende. Det blanke kobberutseende gir skålen en stilig og innbydende karakter. Den bølgende overflaten bærer preg av vellykket design, som glasur på kaken. I tillegg til dens estetiske appell, scorer skålen også med sine funksjonelle egenskaper.

Med en størrelse på 40 x 40 cm har dette stilige tilbehøret til hjemmet mer enn nok plass til å dekorere med epler, pærer og druer. Også kaker eller andre søte godbiter er velkomne på skålen. Med deko-skålen Leonardo vil du bli inspirert av det vakre tilbehøret til hjemmet på grunn av dens lidenskap for kvalitet, funksjonalitet, suksess og velgjennomtenkte design. En førsteklasses gave som varer litvet ut.

Detaljinformasjon

Leonardo: Deko-skål

  • Mål: 40 x 40 cm
  • Farge: Kobber

Produktomtaler

Write a review
2020-08-04T04:35:13+00:00