Trenger du hjelp?

Leonardo: Godteriglass med gravering

kr 599
Incl. VAT
- +
Vi har et hjerte for søte tenner og en flott gaveidé til deg som sammenfaller med dette. Det fine godteriglasset fra det velrenommerte huset Leonardo kan dedikeres til en søt tann som du har valgt ut, takket være inngraveringen. Den diskret designen med slikkepinner og to rader etter velbehag, gjør det elegante og enkle glasset med deksel til en søt gaveidé for alle slags søte tenner!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Godteriglass mot kjeksglass? Fordelen er klar som glass. Endelig kan du se det fristende innholdet fra avstand. De fremragende godteri- eller kjeksglassene fra Leonardo sier mye, mye mer! Det vakre glasset i høy kvalitet med plass til små synder er meget stabilt med sin tykke glassbunn, også når du er på farten og har sug etter godteri eller kjeks. Fronten av glasset er dekorert med en personlig hilsen eller en frekk kommentar, innrammet av små hjerter og to kryssede slikkepinner.

For å få den vakre graveringen til å se bra ut, anbefales det å fylle glasset med fargerike, mørke godbiter. Med små marengs derimot, vil de bli vanskelige å se. Med det svært gode kjeks- eller godteriglasset fra det velrennomerte merket "Leonardo", vil du med et hjerte for søtsaker gjøre alt med stor glede. Kjeks- og vingummigourmeter eller lakriselskere har snart et lite hjem for sine mange høydepunkter!

Detaljinformasjon

Leonardo: Godteriglass med gravering

  • Slikkepinne-design og personlig gravering (ingen spesialtegn) inklusive deksel
  • Materiale: klart glass
  • Mål: Ø 14 cm, høyde 12 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-19T15:21:05+00:00