Trenger du hjelp?

Leonardo: Hjerteskulptur med gravering

kr 749
Incl. VAT
- +
Denne inngraverte hjerteskulpturen er en gave som sier mer enn tusen ord. Vis din kjærlighet med denne personlige og håndlagde hjerteskulpturen, som blir en lekker utsmykning hvor hen du plasserer den. En fantastisk skulptur som på magisk vis formidler det du føler, og som pynter opp både i stua, på skrivebordet eller på nattbordet. En unik gave som vil bli satt stor pris på!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er ikke alltid lett å si det man føler. Nå kan du få hjelp av denne sjarmerende hjerteskulpturen! Med en personlig inngravering vil mottageren forstå det man ønsker å formidle. Skulpturen kommer i ekte Leonardo-kvalitet, og den kunstneriske kurven på hjertet består av munnblåst glass. Også sokkelen er laget av glass, og det er her man kan skrive inn sin egen personlige beskjed.

Skulpturen måler cirka 23 cm i høyden, og cirka 20 cm på det bredeste. Både størrelsen og den klare rødfargen sørger for at denne hjertelige dekorasjonen blir et blikkfang uansett hvor du setter den! En romantisk idé for alle som hører ditt hjerte nær, og som passer også perfekt som en vakker bryllupspresang!

Detaljinformasjon

Leonardo: Hjerteskulptur med gravering

  • Skulptur med sokkel
  • Inkludert individuell inngravering på sokkelen (ingen spesialtegn)
  • Materiale: Munnblåst glass
  • Farge: Rød (hjerte)
  • Mål: Cirka 23 x 20 x 8 cm (hjerte inkludert sokkel), Cirka 8 x 8 x 3 (sokkel)

Produktomtaler

Write a review
2020-08-09T05:18:35+00:00