Trenger du hjelp?

Leonardo: Julepynt med gravering – "Rådyr"

kr 189
Incl. VAT
- +
En julepynt med diskré og stilig preg – uten overdreven pomp og prakt! Julepynten fra Leonardo har en subtil eleganse med motiv av to søte rådyr. Gjør den ekstra personlig med egen gravering, slik at dette blir en helt unik gave. En flott gaveidé til å legge under juletreet, eller hvorfor ikke gi denne lekre julepynten som vertinnegave til juleselskapet?

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En riktig så lekker juledekorasjon fra kvalitetsprodusenten Leonardo. Laget av solid glass, pynter denne opp hjemmet til mottakeren med et søtt motiv av rådyr omgitt av en vinterlig skog. Med sin kompakte størrelse på 10 centimeter i diameter og 3 centimeters tykt glass, blir dette et vakkert blikkfang uansett hvor den henges. En klassiker på juletreet som glir lett inn i enhver juledekorasjon på grunn av sin delikate eleganse.

Selv om juledekorasjonen er pen slik den er, kan den likevel gjøres ekstra spesiell med en personlig gravering i glasset: Sett navnet til mottakeren bak teksten "Merry Xmas ...", og vedkommende får en helt unik julepynt til juletreet! For hva er vel hyggeligere enn en personlig gave som det er lagt ekstra tanke i? En fabelaktig julegaveidé til både store og små!

Detaljinformasjon

Leonardo: Julepynt med gravering – "Rådyr"

  • Leveringsomfang: En julepynt fra Leonardo
  • Egenskaper: En dekorativ julepynt med motiv av to rådyr i en vinterlig skog
  • Laget av solid glass i høy kvalitet
  • Med individuell gravering ("Merry Xmas, ...") for personlig navn
  • Materiale: glass
  • Mål: 10 x 10 x 3 cm
  • Merk: Vennligst ingen bruk av spesialtegn ved gravering

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-28T03:17:45+00:00