Trenger du hjelp?

Leonardo: Kakefat "hjerte"

kr 129
Incl. VAT
- +
Kakefatet "hjerte" i høy kvalitet fra Leonardo er den perfekte måten å presentere en deilig bursdagskake på eller kjærlig tilberedt sjokoladekake for Valentinsdagen. Med sin romantiske design og høye kvalitet er dette kakefatet en sikker gjest på stuebordet! En vakker gaveidé gitt med hjertet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Mmm, ingenting slår et deilig stykke kake eller pai. Hvorvidt det er en fruktig jordbærkake, saftig sjokoladekake til Valentinsdagen eller en deilig smule kake til søndagskaffen – bakte godsaker er alltid velkomne.

Den nåværende to-do-listen inkluderer blant annet å bake "bursdagskake"? Deretter har vi et fantastisk tips til deg: Hva om du kan levere den ferdige kaken sammen med et matchende kakefat? Hva med for eksempel kakefatet "hjerte" fra Leonardo? Dette forenkler ikke bare leveringen, men bursdagsbarnet blir nok fornøyd med den romantiske, stilige designen og overlegne kvaliteten som kakefatet "hjerte" er i besittelse av.

Kakefatet har en diameter på ca. 34 cm – Alle kaker og paier som ikke overstiger denne størrelsen, har plass på glassfatet. Så snart de første gjestene forsyner seg av kaken, vil også det dekorative hjertemønsteret, som strekker seg over hele kakefatet, komme til syne. Suksessfullt designet sammen med funksjonalitet, er dette en gave som garantert kommer godt med!

Detaljinformasjon

Leonardo: Kakefat "hjerte"

  • Flatt kakefat med hjertemotiv
  • Materiale: Glass
  • Farge: Transparent
  • Mål: ca. 34 cm (diameter)

Produktomtaler

Write a review
2020-02-25T23:28:17+00:00