Trenger du hjelp?

Leonardo: Rødvinssett med gravering

kr 1 169
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Det smakfulle glasset med en god rødvin er noe av det beste som finnes. Hvorfor ikke dele dette øyeblikket med noen du er glad i, som venner, familie eller gode kollegaer? Opplevelser er best når de deles. Settet kommer også med en solid karaffel som kan inngraveres. En kjærkommen gave for alle rødvinkjennere! Leonardo er kvalitet på sitt ypperste. Dette er en utsøkt gaveidé!

* Påkrevd felt

This gift is popular! Only 1 item left

kr 1 169

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den som bestemmer seg for å nyte øyeblikket er ikke fremmed for å åpne en flaske god rødvin. Enda bedre blir det dersom man nyter vinen i et vinsett fra Leonardo. Dette er god, førsteklasses kvalitet. Du får to rødvinsglass samt en solid karaffel med tidsriktig design fra Teqton®.

Dette er glass av ypperste kvalitet som preges av god slitestyrke og en strålende glans. De kan trygt vaskes i oppvaskmaskin. For å gjøre dette til en enda mer personlig gave, kan du gravere glassene og karaffelen med en personlig beskjed eller et navn. Under to vinblader på glassene og karaffelen er det plass til to linjer med gratis inngravering.

Leonardos vinssett med ønsket inngravering passer til alle som elsker vin – enten det er jul, bursdag, jubileum eller bryllup.

Detaljinformasjon

Leonardo: Rødvinssett med inngravering

  • 2 glass rødvin og en karaffel fra Teqton®
  • Vennligst ikke bruk spesialtegn til inngraveringen
  • Høy slagbestandighet, beholder glansen selv i oppvaskmaskin
  • Høyde 24 cm
  • Omkrets 8,5 cm (for opptil 0,5 l)
  • Karaffel: Høyde 24 cm
  • Omkrets 20,5 cm (opptil 1,5 l)

Produktomtaler

Write a review
2020-09-22T11:45:27+00:00