Trenger du hjelp?

Leselys-klesklype

kr 85
Incl. VAT
- +
En genial liten leselampe som gir svært gode lysforhold, perfekt for en lesestund i mørket. Gjør seg også ypperlig å ha med på reise ettersom den tar minimalt med plass. Flott gave til lesehesten!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne leselampen formet som en klesklype, er perfekt å ha liggende på nattbordet, i vesken eller i bilen. Den sørger for supre lysforhold slik at man kan lese avisen eller en bok akkurat når og hvor man vil, selv om man skulle vært omringet av totalt mørke. Det som er ekstra supert med denne leselampen, er at den også fungerer som et bokmerke. Man fester bare klesklypen i hjørnet av boka, og voilà: det perfekte leselyset og bokmerket i ett!

Leselys-klesklypen er en ypperlig gaveidé, både til den som elsker å lese bøker og den som foretrekker å lese avisen. Gi den som en liten overraskelse i hverdagen til en du er glad i, den blir garantert satt pris på. Dette er også det perfekte leselyset for par hvor den ene sovner tidligere enn den andre – skaper perfekte lysforhold for den som leser, men lyser ikke opp rundt den som ønsker å sove.

Detaljinformasjon

Leselys-klesklype

  • inklusive batterier!

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T00:31:03+00:00