Trenger du hjelp?

Let's rock - gitar-isbit på pinne

kr 85
Incl. VAT
- +
Cool greie! Med isbitformen for gitar-isbit blir det ekstremt enkelt å røre i drinken siden isbiten også har en pinne. Fans av elektriske, akustiske og Western-gitarer kommer til å elske denne i sin Jack&Coke-drink. Det følger også med to isbitformer i form av noter – stilfull gave for musikkelskere!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Vanlige isbiter er bare interessant for kubister. Om du har lyst på en drink, kan du kjøle den ned med for eksempel en elektrisk gitar! Takket være den unike isbitformen kan musikkelskere nå ha det enda mer gøy når de skåler: fra det trendy svarte kjøkkenredskapet kan du presse ut en klassisk gitar, en akustisk gitar eller, for rockefans, en elektrisk gitar.

Selve høydepunktet er gitarhalsen som følger med til hver isbit, det ser bra ut og kan brukes til å røre ut drinken med! Som en liten bonus kan du også lage to små isbiter i form av noter. Disse isbitene rocker og kommer til å bli like godt mottatt på festen som i bursdagsselskapet, som gave til en venn eller kollega for eksempel. Alle som elsker musikk kommer garantert til å glede seg over denne festlige gaveidéen!

Detaljinformasjon

Let's rock - gitar-isbit på pinne

  • Mål: 17,5 x 20 x 2,5 cm
  • Farge: Rød/svart

Produktomtaler

Write a review
2020-02-22T23:13:54+00:00