Trenger du hjelp?

Lighter – "gullbarre" med inngravering

kr 345
Incl. VAT
- +
Litt luksus i hverdagen: Med denne "gullbarren" kan du nå tenne lys og røyk på en glamorøs måte. Lighteren får også et personlig preg med initialene dine eller mottakeren av gaven. En vakker gave til en vakker venn eller venninne.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Gullsmykker og ringer er populære accessoirer, og ingenting matcher de blanke gulloverflatene bedre enn en lighter-"gullbarre". Du kan også få lighteren inngravert med dine eller mottakerens initialer, for en ekstra populær gave. Kanskje du har en kjæreste, venn eller kollega som fortjener en ekstra oppmerksomhet på en helt vanlig, grå dag? Denne lighteren kommer til å lyse opp tilværelsen i dobbel forstand.

Den praktiske lighteren er på 6,5 x 2,5 x 1,2 cm og veier lite. Den kan enkelt etterfylles når gassen er oppbrukt, og er en fin måte å spare på miljøet. Stilig og praktisk design gjør denne gullfargede herligheten til en superfin gave og et kult, prangende tilbehør.

Detaljinformasjon

Materiale: Metall

  • Mål: 6,5 x 2,5 x 1,2 cm
  • Farge: Gullfarge
  • Informasjon: Merk deg lighter-produsentens advarsler
  • Gass-refill: Sett lighteren opp-ned på et bord. Trykk på universellgassampullen uten adapteren hardt og vertikalt i påfyllingsventilen (A). Etter 10 til 15 sekunder, er påfyllingsprosessen er ferdig. Vent deretter i 10–30 sekunder, juster deretter flammehøyden igjen.
  • Personalisering: 2 tegn (Ikke bruk spesialtegn!)

Produktomtaler

Write a review
2020-04-09T01:39:53+00:00