Trenger du hjelp?

Litt mer melk? – Kaffe-/teservise

kr 389
Incl. VAT
- +
Den noe annerledes melkeflasken kan forvandles til et komplett kaffeservise, inspirert av et meget tilpasningsdyktig design. En flott gave til små kaffebord og entusiaster av det praktiske.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Imponer dine gjester med dette helt spesielle kaffeserviset. Kamuflert som en melkeflaske i retro-design blir denne gaven spesiell med sin enkelhet og gamle stil. Men den dekorative flasken kan raskt tas fra hverandre og bli til et kaffeserivse, med fire små, utrolig vakre kopper, en mugge og en liten skål til småkaker.

Gaven er både dekorativ, vakker og ekstremt kompakt, både på frokostbordet om morgenen og på stuebordet. Porselenserviset er elegant, hvitt og fleksibelt med sitt enkle rett-frem-design. Den kan tilpasses alle typer spisebord, og sørger garantert for overraskende og glade ansikter hos gjestene.

De som ikke liker kaffe, kan selvfølgelig bruke serviset til å by på te. Da er fatet perfeket for sukkerbiter. Denne melkeflasken har alt, og er dermed en fantastisk gave for både kaffe- og te-entusiaster.

Detaljinformasjon

Litt mer melk? – Kaffe-/teservise

  • Materiale: Porselen
  • Mål: 23 x 9 x 9 cm
  • Vekt: 1,00 kg

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T06:10:36+00:00