Trenger du hjelp?

Lommelerke med gravering

kr 429
Incl. VAT
- +
Med en lommelerke på innsiden av jakken har man alltid favorittdrikken sin for hånden. Denne lerken er også en spesiell variant ettersom den kan graveres med navnet til mottakeren for å gjøre gaven ekstra spesiell! Et like praktisk som elegant tilbehør til den som har alt.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne lekre lommelerken gir deg ikke bare en støyt i nøden, den ser også fantastisk elegant og lekker ut i hånden din! Fylt med favorittdrikken er den et uslåelig tilbehør til en fuktig aften. En lommelerke er en perfekt gave til en gentleman – eller en elegant kvinne! For deg som er ute etter en personlig gave å gi bort, er denne lommelerken også midt i blinken. Den kan nemlig graveres med opptil 18 tegn – kanskje det passer med navnet til mottakeren, eller bare noe så enkelt og effektfullt som ”skål” eller ”god fest”. Med et mål på 237 ml kan den fylles med favorittdrikken til vedkommende og gis bort i julegave eller bursdagsgave, og den blir garantert satt pris på.

Lommelerken er like robust og holdbar som den er elegant, takket være den høykvalitative produksjonen i rustfritt stål. Med andre ord blir den en ledsager for livet hvis den tas godt vare på. En lommelerke av dette kaliberet er et like lekkert tilbehør som det er en praktisk dings, og den perfekte gaven til den whisky-elskende kjæresten eller svigerfaren som har alt!

Detaljinformasjon

Lommelerke med gravering

  • Materiale: Rustfritt stål
  • Størrelse: 12,5 x 9,5 x 2 cm
  • Rommer 237 ml

Produktomtaler

Write a review
2020-08-06T08:29:35+00:00