Trenger du hjelp?

Lommelerke XXL med navn

kr 689
Incl. VAT
- +
Dette er gaven for alle som ikke synes at vanlige størrelser på ting dekker deres behov. Perfekt gave til bursdag, jul, innflytting eller bare en liten hverdagsgest.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne kule XXL-lommelerken er ikke bare et selvsagt blikkfang på ethvert vors, enhver fest eller på farten i gatene til neste bar, men den er også en helt individuell og personlig eiendel som føles spesiell, bringer glede og varer i år etter år. Kolben kan leveres med en personlig gravering med navn, kallenavn eller noen ord, og den er dermed en helt unik og spesiell gave. Denne spesielle lommelerken rommer mer enn 1,5 liter, noe som sikrer eieren mange timer med drikke og moro i løpet av kvelden og tid for masse gøy og gode minner. En gave som også er ideell for å dele med hverandre.

En personlig lommelerke med XXL-kapasitet er en veldig kul gaveidé til bursdagen til din beste venn, en onkel eller en bror som setter pris på god drikke og personlige gaver, eller kanskje som et minne på kompisens utdrikningslag! Dette er en perfekt gave, som både vil bli brukt mye og bli husket for sin personlige betydning.

Detaljinformasjon

Lommelerke XXL

  • Kapasitet: ca. 1,8 liter
  • Størrelse: 30 cm
  • Materiale: Rustfritt stål

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T07:32:46+00:00