Trenger du hjelp?

Lommeverktøy med gravering fra VW-kolleksjonen

kr 689
Incl. VAT
- +
Et multiverktøy for VW-fans! En lekker utførelse kombinert med masse praktiske verktøy, gir den perfekte gaven for den praktisk anlagte. Med et lommeverktøy har du tilgang til mange små verktøy akkurat når du trenger det. Lommekniven leveres i en lekker metallboks med trykk av VW-bullien, kan det bli mer sofistikert enn dette? Du kan i tillegg også gravere inn navn med dedikasjon på baksiden av håndtaket for å skape en helt unik gave.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den perfekte gaven for en VW Bulli-fan! Denne hippiebussen tok verden med storm og har vært et ikon siden den ble lansert på 1960-tallet. I VW-kolleksjonen fra Brisa finner du nå dette lekre lommeverktøyet som leveres i en utrolig kul metallboks med bildet av Volkswagen-bullien på – også kalt rugbrødet på norsk på grunn av formen på bilen.

Dette lommeverktøyet har det meste du trenger av verktøy, for eksempel tang, flaskeåpner og skrutrekker, i tillegg til at du har muligheten til å tilføye en egen personlig touch gjennom graveringen på baksiden av håndtaket. En super gave til den som er praktisk anlagt og som i tillegg synes at gadgets fra VW-kolleksjonen er gøy å ha – en gave som både gir glede og som er til nytte!

Detaljinformasjon

Lommeverktøy med gravering fra VW-collection

  • Multiverktøy fra VW-collection by Brisa
  • Leveres i metallboks
  • Personlig gravering på håndtakets bakside – dedikasjon og navn (ingen spesialtegn)
  • Med tang, ledningskutter, flaskeåpner, boksåpner, stjerneskrutrekker, sag, kniv, fil, S/M/L flattrekker, syl / reamer
  • Farge på håndtak: rødt
  • Størrelse: 9,8 x 2,2 x 4,4 cm

Produktomtaler

Write a review
2019-12-12T07:58:56+00:00