Trenger du hjelp?

Love Box-bilderamme

kr 175
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Kjærlighetsboksen er den ultimate gaven til en heldig utkåret. Den er en perfekte emballasjen til snacks og små gaver. Boksen har plass til fire bilder, og med dette går den fra en anonym pakke til en personlig og romantisk gave.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Dette er en kjærlighetsboks! Det er en fantastisk gave til alle anledninger hvor du har lyst å gjøre noe ekstra spesielt for noen du er glad i. Boksen har fire fotorammer på sidene og har en vakker, rød farge som symboliserer kjærlighet. Emballasjen i seg selv er allerede en gave, men det skader ikke å fylle den med fine, små gaver, som et smykke eller deilig sjokolade.

Uansett hva valget faller på, blir dette en minneverdig gave som smelter hjertet til din heldige utkårede. Gaven skjenker dobbel glede – først når hen mottar pakken og ser de fine bildene, og så når hen pakker opp den omtenksomme gaven. En bedre valentinsdag-overraskelse finnes ikke.

Detaljinformasjon

Mål: 10 cm

    Produktomtaler

    Write a review

    This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

    2019-10-17T20:20:49+00:00