Trenger du hjelp?

Love Dice – kjærlighetsterningen

kr 59
Incl. VAT
- +
Lysten på litt avveksling på soverommet? Eller kanskje også … på kjøkkenet? Love Dice, kjærlighetsterningene, er perfekt for alle par som har vanskeligheter med å bestemme seg for stilling og sted, eller de som gjerne lar seg overraske! Mens den ene terningen forteller dere hvilken stilling, gir den andre dere stedet for denne aktiviteten. I tillegg blir forpakningen til et ”vennligst ikke forstyrr”-skilt. En heit gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Vi er alle vanedyr, og i mange tilfeller er vaner utelukkende noe positivt. Når det gjelder intime øyeblikk kan vaner derimot til slutt drepe lidenskapen. Disse kjærlighetsterningene garanterer avveksling og nye impulser på, eller utenfor, soverommet: Én terning har forskjellige stillinger påtrykket, den andre bestemmer hvor denne aktiviteten skal finne sted. Når dere har kommet fram til sted og stilling, er det bare å henge opp forpakningen på nærmeste dør, den blir nemlig til et ”vennligst ikke forstyrr”-skilt som en ekstra morsom touch på denne kjærlighetspakken.

Stillingene på ”Love Dice” er tilpasset heterofile par, og terningene gjør seg ypperlig som erotisk gave til partneren for å piffe opp hverdagen litt ekstra. Garanterer kribling i magen og ny inspirasjon! Som gave gjør terningene seg også utmerket – for eksempel som en artig oppmerksomhet i forbindelse med forlovelse eller utdrikningslag. Også en frekk liten gave til par som har vært lenge sammen.

Detaljinformasjon

Love Dice – kjærlighetsterningen

  • 2 terninger: den ene med sexstillinger, den andre med lokasjoner
  • forpakningen blir til et "vennligst ikke forstyrr"-skilt
  • for 2 spillere over 18 år
  • størrelse forpakning: 8,5 × 23,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-03T22:46:15+00:00