Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Love handles – original muffinsform

kr 165
Incl. VAT
- +
Alt for trange bukser fører (søkeord: forskyvning) ofte til det som kalles "love handles". Disse morsomme muffinsformene med en nydelig overlappende kant gjør narr av nettopp dette fenomenet. Noe som, ironisk nok, for kjennere kan føre til ...
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Mye latter og liten advarsel i ett: Muffinsformen "Love handles" utnytter effekten av den deilige deigen som under tilberedning eser utover kanten overrasker enhver med sine "Love handles". Kanskje vanligvis ikke så velsmakende … Den ikoniske muffinsformen designet som blå jeans er ment som en sidebemerkning om følgende – som alt annet som er godt kan du også spise velsmakende muffins med "Love handles".

Dersom du liker å bake samt har sans for humor, vil du garantert like å få denne i gave. Vil muffinsdeigen som henger over kanten på formen falle, eller ikke falle? Settet med fire muffinsformer av høy kvalitet i silikon tåler varme, kan vaskes i oppvaskmaskin og kan trygt brukes om igjen. Så nå kan gjestene igjen nyte uvanlige former og forførende, gyldne "Love handles" med deilig innhold. Svært god idè!

Detaljinformasjon

"Love handles" – original muffinsform

  • Sett med 4 originale muffinsformer i jeansutseende
  • Mål: 5 x 6 cm
  • Materiale: Silikon
  • Merk: Holdbar og vaskes i oppvaskmaskin

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-16T08:59:58+00:00