Trenger du hjelp?

Love handles – original muffinsform

kr 165
Incl. VAT
- +
Alt for trange bukser fører (søkeord: forskyvning) ofte til det som kalles "love handles". Disse morsomme muffinsformene med en nydelig overlappende kant gjør narr av nettopp dette fenomenet. Noe som, ironisk nok, for kjennere kan føre til ...
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Mye latter og liten advarsel i ett: Muffinsformen "Love handles" utnytter effekten av den deilige deigen som under tilberedning eser utover kanten overrasker enhver med sine "Love handles". Kanskje vanligvis ikke så velsmakende … Den ikoniske muffinsformen designet som blå jeans er ment som en sidebemerkning om følgende – som alt annet som er godt kan du også spise velsmakende muffins med "Love handles".

Dersom du liker å bake samt har sans for humor, vil du garantert like å få denne i gave. Vil muffinsdeigen som henger over kanten på formen falle, eller ikke falle? Settet med fire muffinsformer av høy kvalitet i silikon tåler varme, kan vaskes i oppvaskmaskin og kan trygt brukes om igjen. Så nå kan gjestene igjen nyte uvanlige former og forførende, gyldne "Love handles" med deilig innhold. Svært god idè!

Detaljinformasjon

"Love handles" – original muffinsform

  • Sett med 4 originale muffinsformer i jeansutseende
  • Mål: 5 x 6 cm
  • Materiale: Silikon
  • Merk: Holdbar og vaskes i oppvaskmaskin

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T18:22:23+00:00