Trenger du hjelp?

Løvetannsmykke i ekte sølv

kr 375
Incl. VAT
- +
Løvetann er en blomst med to ansikter. Vanligvis ser du den i sin gulfargede variant, men når den må spre sine frø, er blomsten en bukett med mange små blomster. Alle har vel en gang plukket opp en slik og blåst på den. Og alle vet vel at når man blåser på frøene kan man ønske seg noe! Den spesielle blomsten er nå fanget i dette nydelige smykket, slik at du alltid kan ha den rundt halsen.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Om rosen er symbolet på kjærlighet, er løvetannen symbolet på mykhet og eleganse. Av den grunn er denne blomsten den perfekte inspirasjon for et smykke. I dette anhenget er blomsten bearbeidet slik at den varer evig.

Om du blåser på en uttørket løvetann kan du ønske deg noe. I dette smykket har vi fanget løvetannfrøene slik at alle, slik vi ser det, skal ha muligheten til å ønske seg noe. For å understreke dette er det også en inskripsjon på anhenget, med teksten «wish». Denne spesielle gaven er et unikt smykke som elegant lar seg kombinere med forskjellige antrekk. En spesiell gave for å oppfylle alle ønskene til en du har kjær!

Detaljinformasjon

Løvetannsmykke i ekte sølv

  • Laget i 925 sterlingsølv med anheng med ekte løvetannfrø
  • Materiale: Sølv, glass
  • Lengde: 70 cm
  • Mål anheng: Ø: ca. 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2019-12-10T16:06:18+00:00