Trenger du hjelp?

Luftmadrass "Pizza"

kr 385
Incl. VAT
- +
Personer som er så glad i pizza at de gjerne kunne smurt seg inn i det, kommer til å elske denne gaven, for man kan nemlig ta den på seg! Luftmadrass "Pizza" er et skikkelig blikkfang som er til å spise opp! Fristelsen bør likevel – til tross for luftmadrassens robuste ytre – motstås så langt det lar seg gjøre. For mennesker som elsker både pizza og bading!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Pizzaleverandørene på stranden eller ved bassenget kommer til å ELSKE denne gaven – pizzasulten kommer fort når man får øye på denne luftmadrassen! Luftmadrassen i form av et pizzastykke er et kult blikkfang og en hyllest til en av de mest allsidige og populære matrettene noensinne.

Ikke bare er ideen bak pizzaluftmadrassen med en menneskelengde på 1,80 m veldig god, den er også laget i et tykt, robust materiale med høy kvalitet og en utførelse som består sikkerhetstester med glans. Denne luftmadrassen i pizzautførelse tiltaler elskere av italiensk mat, soltilbedere og fans av originale designideer, og kan brukes hver dag ved sjøen eller på stranden – med en perfekt kobling til pizza. Du blir aldri lei!

Detaljinformasjon

Luftmadrass «Pizza»

  • Motstandsdyktig og flammehemmende materiale som tilfredsstiller den amerikanske sikkerhetsstandarden for leketøy (testet i henhold til ASTM)
  • Maksimumsmål: 1,8 x 1,5 m
  • Materiale: 0,3 tykk PVC: 1,5 kg

Produktomtaler

Write a review
2020-05-27T00:28:19+00:00