Trenger du hjelp?

Luksus-vinkjøler

kr 2 519
Incl. VAT
- +
Om man skal nyte et glass musserende eller champagne på stilig vis, er denne luksuriøse vinkjøleren et passende tilbehør. Med en solid sølvlegering og praktiske bærehåndtak er den like bra til en romantisk date som på en vill fest. En stilig gaveidé til personer som elsker det stilfulle livet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En romantisk aften, en festlig feiring, et jubileum – det fins mange gode grunner til å ta seg et glass musserende vin, cava eller champagne. Denne luksuriøse vinkjøleren er ideell som tilbehør til en kveld med stilig feiring. Overflaten har sølvlegering, og dens elegante eleganse gir vinkjøleren et feststemt preg. Den har selvfølgelig også praktiske egenskaper: den elegante kjøleren har to bærehåndtak som passer perfekt til det moderne og elegante designet.

Målene på 25 x 25 cm etterlater et utrolig godt inntrykk, enten som høydepunktet på jentekvelden eller som en del av et festlig dekket bord. Folk som elsker sprudlevin med et estetisk preg slipper å irritere seg over at de mangler en luksuriøs vinkjøler. Det er også en super gaveidé til en spesiell anledning som for eksempel et bryllup eller eksamensfesten – spesielt om du har en flaske med noe godt til!

Detaljinformasjon

Luksus-vinkjøler

  • Ekstra solid sølvlegering (2-5 mikron)
  • For kjøling av musserende vin, cava eller champagne
  • Med håndtak
  • Mål: 25 x 25 cm
  • Merk: Bruk pleieprodukter for sølv, ikke egnet for oppvaskmaskin

Produktomtaler

Write a review
2019-12-10T16:10:56+00:00