Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Luxury dørmatte

kr 295
Incl. VAT
- +
Elegante dørmatter som gir inngangspartiet stil og klasse, for den gode smaken begynner ikke bare i stuen. Rene linjer og klassiske farger er en del av designet til det elegante interiøret. Det er derfor dørmatten Luxury er en fantastisk gaveidé for de som elsker design. Denne gaviedéen forbedrer inngangspartiet med inskripsjonen "Luxury".Som gave til innflytting, eller bare som en liten oppmerksomhet passer dørmatten Luxury helt perfekt. Den lett futuristiske skriften på dørmatten og elegante designet setter denne esktraordinære gaveidéen på ønskelisten hos de fleste.Dørmatten Luxury består av kokos og er håndlaget. Kokos-materialet er biologisk nedbrytbart, og gaven har mål på 74 x 44 cm. Den praktiske, svarte fargen gjør at man knapt kan se skitten fra skoene.Dersom du liker luksus, vil du elske dørmatten Luxury!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med dørmatten Luxury indikerer man for nabolaget at det bak denne døren lever stilbevisste mennesker med sans for design. Denne elegante dørmatten er absolutt det rette valget for en fantastisk gaveidé!

Detaljinformasjon

Luxury dørmatte

  • Materiale: Kokos
  • Mål: 74 x 44 cm
  • En artikkel fra "Gift Company"
  • Merk: Vennligst ikke vask dørmatten i vaskemaskinen. Ikke egnet for vask i maskin! Håndvask anbefales.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-18T16:11:02+00:00