Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Lykkearmbånd

kr 209
Incl. VAT
- +
Lykkearmbåndet som har virkelig alt! Det rosafargede tekstilbåndet er laget av bomull og polyester, ligger mykt mot håndleddet og kan justeres i lengden slik at det sitter perfekt. Som om ikke dette var nok, setter det søte lykkeanhenget og de to sølvkulene prikken over i-en på et utrolig stilig og moderne armbånd – perfekt for små og store jenter og gutter! Kanskje dette lykkearmbåndet kan fungere som et vennskapsbånd? Her er det bare fantasien som setter grenser.Hvis du er på utkikk etter et moderne, fargerikt og betydningsfullt armbånd å gi til en ung jente du er glad i, vil nok dette rosa armbåndet passe som hånd i hanske. Som tilbehør vil det være et blikkfang til ethvert antrekk, i tillegg til at det selvfølgelig sørger for litt hell og lykke på veien. Og det er vel noe vi alle kan trenge en gang i blant? Ypperlig som oppmerksomhet i forbindelse med eksamen eller tentamen!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En dose hell på veien kan vi alle trenge, og hva passer vel da bedre enn dette lykkearmbåndet med et anheng som har teksten ”Luck”? Den rosa fargen gir dessuten en snerten detalj til antrekket! Passer svært godt som en oppmerksomhet i forbindelse med eksamen, prøver og andre anledninger hvor man trenger litt ekstra hell og lykke!

Detaljinformasjon

Lykkearmbånd

  • materiale: bomull, polyester, sølvbelagt messing
  • farge: rosa
  • et produkt fra Gift Company

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T03:07:35+00:00