Trenger du hjelp?

Lykkemagneter

kr 105
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Tilby et blomstrende høydepunkt til ethvert kjøleskap og whiteboard. Med dette magnetsettet i optisk firkløver, pustes naturlig sjarm inn i enhver stue og sørger for en god dose flaks.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaven er på den ene siden en dekorativ måte å gjøre mottakeren glad på, og på den andre siden et supert alternativ til klassiske magneter som fort kan bli kjedelige. De bevegelige bladene utgjør et blikkfang på enhver oppslagstavle og kan gjøre underverker i forhold til de ordinære magnetene til kjøleskap! De grønne plastbladene kommer som et sett med tre stykker i, og kan selvsagt monteres uavhengig av hverandre på ulike magnetiske tavler.

Uansett hvor de plasseres, er magnetene et utrolig kjekt blikkfang! De passer til de fleste magnetiske overflater og blir sett på som et dekorativt tilbehør til ethvert rom. En virkelig flott og original gaveidé for både unge og gamle. Enten det er til åpningsseremonien, bursdagene eller for litt lykke – og litt lykke vil vel aldri skadet noen!

Detaljinformasjon

Incluye tres imanes

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T15:50:17+00:00