Trenger du hjelp?

Lys – engel av porselen

kr 95
Incl. VAT
- +
Kan man forsterke effekten av drømmer i det fjerne med denne lille engelen av porselen? Vi kan nesten ikke tro det, men fra innsiden skaper LED-lyset en imponerende atmosfære av fred og harmoni rundt den lille dekorative skytsengelen. En søt, liten gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

For engleentusiaster vil denne lille englefiguren være bindeleddet til det skinnende lyset! Den barnlige, lille engelen som med ro og nysgjerrighet ser på verden vil uten tvil også være en god idé: fredelig og med åpne øyne ser engelen nærmere på omgivelsene og utstråler ro på en varsom måte. Når man i tillegg aktiverer LED-lyset på innsiden av porselenfiguren, vil ansikt, vinger og overkropp lyse opp i et varmt og innbydende lys.

Det er ikke bare rundt juletider at dette er en hjertevarmende og vakker idé! Det himmelske høydepunktet er batteridrevet og derfor enkel og fleksibel for bruk overalt. Batteriet følger med, og er mot slutten av sitt liv enkelt å erstatte. Som et stemningsfullt element ved pianoet, som følgesvenn til desserten eller som selskap i vinduskarmen hilser den på forbipasserende – den lysende lille engelen vil gi eieren masse glede!

Detaljinformasjon

Lys – engel av porselen

  • Engel med LED-lys
  • Materiale: Porselen
  • Mål: ca. 12 x 10 m
  • batteridrevet, batterier inkludert

Produktomtaler

Write a review
2020-01-21T19:45:11+00:00