Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Lysende bokstaver/tegn - &

kr 335
Incl. VAT
- +
Arranger de kuleste festene med den kuleste pynten! Denne stilige dekorasjonen lyser opp rommet og gir alle en herlig følelse av glamour og rød løper.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne morsomme og kule LED-lys-dekorasjonen er perfekt til alle slags fester. Ha den fremme på et jubileum av noe slag, et bryllup hvor man skriver parets forbokstaver med denne i midten eller en bursdagsfest hvor flere feirer sammen - mulighetene er mange. Pynt opp festen med hollywoodtema og rød løper for en glamourøs look, bruk den i en photoshoot med venner eller kjæresten, eller bare ha den på rommet for et koselig lys over sengen på mørke kvelder.

Dette er en fin gave til deg selv eller noen du er glad i, og passer like bra til både jul, bursdag og bryllup. Gled et brudepar, en god venninne, mor, besteforeldre eller søsteren med en hyggelig og dekorativ gave - den vil garantert bli satt pris på.

Detaljinformasjon

Lysende bokstaver/tegn - &

  • Hard papp og lys
  • batteridrevet
  • Mål: 38 x 34 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-22T08:21:15+00:00