Trenger du hjelp?

Lysende glasshjerte

kr 139
Incl. VAT
- +
Et uvanlig vakkert dekorelement: det lysende glasshjertet er fylt med en lyslenke med 15 LED-lys som lyser opp ethvert rom det plasseres i. Det behagelige lyset skaper en varm atmosfære, og det vakre, fjærlette designet passer som hånd i hanske inn hos en venn eller venninne som trenger litt ekstra kjærlighet og som setter pris på stilfulle interiørdetaljer.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Å ha et hjerte av glass er i overført betydning ikke å anbefale, bokstavelig talt derimot er det helt perfekt! I alle fall når det er snakk om dette lysende glasshjertet. Dette dekorasjonselementet inneholder en lyslenke med 15 LED-lys som gir fra seg et vakkert, behagelig lys uansett hvor det henges opp. Takket være at lysene drives av to helt vanlige AA-batterier, kan man i prinsippet henge hjertet overalt, bare ikke der hvor det er vått. Om man enten bruker det som en behagelig lyskilde i stua, som blikkfang i festdekoren eller som lysende midtpunkt i et middagsselskap, kommer glasshjertet til å skape mye glede.

Et lysende glasshjerte av dette kaliberet er også en gave man virkelig kan anbefale. Passer inn i enhver anledning, enten du bare ønsker å gi en venn litt ekstra oppmerksomhet, eller du er på utkikk etter den perfekte interiørdetaljen i bursdagsgave til moren eller søsteren din. Én ting er i alle fall sikkert: hjertet kommer til å bringe mye lys og varme til den som mottar det.

Detaljinformasjon

Lysende glasshjerte

  • glasshjerte til å henge opp
  • inneholder 15 hvite LED-pærer
  • batteridrevet med 2 AA-batterier
  • overflatemateriale: glass
  • lengde: ca. 17 cm (uten oppheng)
  • i attraktiv gaveforpakning
  • bare til bruk innendørs, beskytt mot væte!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-09-22T02:19:30+00:00