Trenger du hjelp?

Lysestake "Bling Bling"

kr 115
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Kommer du med denne lysestaken på toppen av en deilig sjokoladekake eller tre etasjers bløtkake, kommer øynene til bursdagsbarnet til å lyse opp som aldri før. Den glitrende lysestaken sørger for at festen og kaka blir ekstra spesiell på den store dagen. Glamorøst!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Rommet skal fylles med konfetti, ballonger og snacks, for nå er det bursdagsfeiring på gang. Til alle bursdagsfester hører det naturligvis med en passende bursdagskake. Hvorvidt dette er en saftig fruktkake, en deilig sjokoladekake eller en overdådig marsipankake på fjorten etasjer, er opp til deg.

Det lille ekstra blir uansett å få frem med denne kule og glamorøse lysestaken. Et særtrekk med denne er de ekte stearinlysene som gir fra seg et vakkert, varmt lys. Sett denne på kaka til små og store bursdagsbarn, til kjæresten, venner eller kollegaer. Uansett blir det en bursdagskake med uvanlig høy glamourfaktor.

Detaljinformasjon

Lysestaker "Bling Bling"

  • Lysestake for kaker og paier
  • Materiale: Plast
  • Størrelse: 13,5 x 14 cm
  • Trygg for matvarer, vaskes i oppvaskmaskin
  • Leveres med 9 lys

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T20:19:02+00:00