Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Lysestake til bursdagskake

kr 85
Incl. VAT
- +
Med denne lekre kakepynten sørger man for litt ekstra glamour på kakebordet. Pynt kaken din med en dekorasjon som forestiller en klassisk kandelaber med hele ni ermer og lys! Lysestaken skaper en høytidelig stemning som raskt sprer seg blant familie og venner på festen, og som gir det lille ekstra på den store dagen. En ekstraordinær kakepynt til den ekstraordinære feiringen! En flott gaveidé til de som ønsker å gjøre litt ekstra stas på festen! Mottakeren av denne gaven (eller mottakeren av kaken!), kan virkelig imponere sine gjester med denne klassiske lysestaken som måler hele 21 x 13 centimeter. Laget av plastikk - og med hele ni ermer - blir dette en flott gave til den som fortjener litt ekstra oppmerksomhet på bursdagen!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Klassisk og elegant! Denne festlige lysestaken passer perfekt som kakepynt til bursdagsfesten eller andre festlige anledninger der man ønsker litt ekstra eleganse! En kakepynt som forestiller en gammeldags ni-ermet kandelaber som virkelig vil imponere gjestene dine!

Detaljinformasjon

Lysestake til bursdagskake

  • Kakepynt som forestiller en klassisk kandelaber
  • Materiale: plastikk
  • Mål: 21 x 13 cm
  • Inkludert 9 stearinlys

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-17T13:45:35+00:00