Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Lyslenke "Happy Birthday"

kr 105
Incl. VAT
- +
Til lykke med bursdagen! Naturligvis ønsker vi alt det beste til våre kjære på denne spesielle dagen – ugunstig bare, at bursdager er så vanlige, men du trenger ikke alltid gjøre det samme! En strålende vakker forandring i gratulasjonen får du med lyslenken "Happy Birthday". De batteridrevne festlysene bringer ikke bare stemningfullt lys i alle rom. De fargerike bokstavene kan nemlig også lyse opp terrassen eller hagen selv uten strøm, i det minste så lenge det ikke regner!Heldigvis er ikke disse LED-bokstavene arrangert i en sirkel. I motsetning til mange andre lys har du større frihet i draperingen og mulighetene til å bruke lenken. Dermed kan du plassere den glødende gratulasjonen nøyaktig der den best kommer til sin rett! Det virkelige stemningsfulle lyset glitrer i skyggene og oppnår mange beundrende blikk på bursdagsfesten. En flott gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Både lyslenken og bursdagsbarnet stråler: de skinnende "Happy Birthday"-bokstavene skaper virkelig en god stemning på bursdagen! Den vidunderlige lyslenken er et tillegg til eller en erstatning for bursdagskortet og den batteridrevne serenaden, og kan henges opp i parken eller i hagen. En flott gaveidé!

Detaljinformasjon

Lyslenke "Happy Birthday"

  • PVC, LED-lys, elektroniske komponenter
  • Mål: 122 x 3,3 x 0,8 cm
  • Mål innpakket: 26 x 12,2 x 2,5 cm
  • Merknad: 3 x AA batterier (ikke inkludert)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T12:21:02+00:00