Trenger du hjelp?

Lyslenke med blomster

kr 285
Incl. VAT
- +
Lyslenken med blomster er utrolig søt og den perfekte dekoren for enhver blomsterfan! Gjør seg ypperlig som pynt i festlige lag, men også hengende i stua til vanlig for en vakker atmosfære i rommet. Yndig gaveidé som fungerer i alle sammenhenger.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En av de vakreste lyslenkene som finnes på markedet, tør vi faktisk å påstå. De 20 sarte blomstene i papir inneholder én batteridrevet LED-lampe hver som sørger for et magisk, fint lys i rommet lenken henges opp i. Som tilbehør til ethvert selskap – for eksempel en fest med Hawaii- eller sommertema – er den upåklagelig, men den nydelige lyslenken fungerer selvfølgelig også svært godt til hverdags. Heng den opp over inngangen til stua, eller la den pryde kommoden på soverommet – mulighetene er uendelige!

Denne sjarmerende og elegante lyslenken er en perfekt interiørdetalj som kommer til å begeistre enhver heldig mottaker. Gir du den bort til en som elsker blomster, og kanskje også interiørdetaljer, kommer du til å se et stort smil bre seg om munnen idet gaven åpnes. En vakker og overbevisende gaveidé!

Detaljinformasjon

Lyslenke med blomster

  • 20 papirblomster med batteridrevne LED-lamper
  • lengde: 300 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-25T17:05:30+00:00