Trenger du hjelp?

Lyslenke med julenisser

kr 95
Incl. VAT
- +
Det er ingen tvil om at lyslenker fungerer utmerket som julepynt, men hvorfor stoppe der? Denne lyslenken med 10 LED-lys i form av julenisser er kanskje det mest julete man kan finne! Takket være at den er batteridrevet, kan man også henge den opp akkurat der man måtte ønske. Som gave til en som elsker jul, kan denne ikke slå feil!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Julen kommer raskere og raskere for hvert år, og mange kjenner nok på en følelse av å ikke være klar når den banker på døren. Men skaffer du deg denne lyslenken i tide er du faktisk beredt! Lyslenken med julenisser er det perfekte tilbehøret for å skape en varm og julete stemning i desember. Ettersom den drives av batterier kan den henges opp akkurat hvor man ønsker, helt uavhengig av strømuttak.

Lyslenken er ypperlig av to grunner: først og fremst på grunn av det varmhvite lyset den sprer rundt seg, som garantert vekker glede og forventing til det som skal komme. Den andre grunnen til at lysslyngen er så bra, er selvfølgelig de ultrasøte julenissene som holder i en polkagrisstang! 10 små julenisser gjør sitt ytterste for å skape julestemning hos akkurat deg. Til sammen utgjør dette en uslåelig kombinasjon, og dette gjør også lyslenken til en utmerket gaveidé.

Man har kanskje lyst til å beholde lenken selv, men da burde man også sørge for å kjøpe et eksemplar i førjulsgave til den gode venninnen som bare elsker dekorativ julepynt! Det finnes kanskje bare én julenisse, men det finnes mange lyslenker med julenisser!

Detaljinformasjon

Lyslenke med julenisser

  • lyslenke med 10 varmhvite LED-lys (hvert ca. 10 x 8 cm)
  • drives av 2 batterier i størrelse AA / R6 (ikke inkludert)
  • av- og påknapp
  • totallengde: ca. 1,5 m
  • bare til bruk innendørs

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T14:19:31+00:00