Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Magisk foto-krus

  kr 209
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  En morsom kopp som endrer utseende når man heller varm væske i den! Med denne kan man ha det mye moro, og lure den som skal drikke av den. Koppen er nemlig helt svart inntil man heller den varme kaffen, teen eller sjokoladen oppi. Og plutselig – som ved ren magi – forvandles den svarte koppen om til en hvit kopp, samt med et eget bilde på! En artig gaveidé som vil overraske og forbløffe den som drikker av koppen!

  * Påkrevd felt

  This gift is popular! Only 1 item left

  kr 209

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Denne koppen er som et magisk trylletriks som vil imponere gjestene dine, da den svarte koppen forvandles om til et lekkert bilde. Du står fri til å velge hvilket bilde du måtte ønske. Desto bedre kvalitet på bildet, desto bedre vil det ta seg ut på koppen. Velg et bilde som mottageren vil sette pris på. Hva med et bilde av kjæledyret til den dyregærne? Eller et bilde av barnebarna til besteforeldrene?

  Gjør morgenkaffen litt hyggeligere med denne fantastiske koppen! Det er ingenting som hindrer deg fra å finne fram et morsomst bilde av bestevennen din, og sørge for at vedkommende starter dagen med en god latter. En gave som vil vekke mye glede!

  Detaljinformasjon

  Magisk foto-krus

  • Keramisk kopp med magisk termo-effekt
  • Endres fra svart til hvit m/bilde ved varm væske
  • Mål: H ca. 9 cm,  D ca. 8 cm
  • Holdes unna sollys (tåler ikke UV-stråling)
  • Merk: Koppen tåler ikke mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-08-05T06:13:38+00:00