Trenger du hjelp?

Magisk kopp med fargeveksling – verdenskart

kr 199
Incl. VAT
- +
La deg begeistre av denne fantastiske koppen som serverer deg verdenskartet i både mørke og dagslys. Trikset? Når varm drikke fylles i koppen, går verdenskartet fra totalt mørke til lys og sterke farger. Å se hvordan lyset brer seg over verdenen er en fantastisk måte å starte dagen på, og det vil garantert også mottakeren av denne koppen synes!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne magiske koppen som viser verdenen i både dagslys og mørke, gjør enhver kopp med kaffe eller te til en ordentlig spennende opplevelse. Uten drikke viser koppen verdenskartet nesten helt svart, akkurat slik man kan se for seg det ser ut på nattetid. Men når varm drikke fylles i koppen, begynner den helt magiske forandringen: langsomt blir kontinentene og havet fargerikt og opplyst. Med en gang drikken igjen avkjøles, blir verdenskartet litt etter litt mørkt igjen. Slik går det altså hver gang man tar seg en kopp kaffe!

Koppen med det magiske verdenskartet vil gjøre suksess som gave til enhver person som liker varm drikke og litt magi i hverdagen. Det er rett og slett umulig å ikke bli fascinert av forandringen som finner sted. En gave som rett og slett lover litt ekstra moro når man drikker den daglige kaffe- eller tekoppen!

Detaljinformasjon

Magisk kopp med fargeveksling – verdenskart

  • varmeømfintlig kopp med verdenskart
  • farge:
  • kald tilstand: kontinenter og hav er i mørk farge
  • varm tilstand: kontinenter og hav er fargerike
  • volum: ca. 300 ml
  • merk: ikke egnet for oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T17:24:13+00:00