Trenger du hjelp?

Magisk Melis-tryllestav

kr 125
Incl. VAT
- +
Den perfekte kjøkken-feen! Med denne melis-tryllestaven skaper man fantastiske kaker og bakverk med et perfekt lag av melis på toppen! Et kjøkkenredskap som er laget av plast som sørger for god holdbarhet, og en tryllestav de fleste hekser på Blokksberg vil misunne. En flott gave til bakeriet, og til alle som elsker å bake!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Der står den – en stor og deilig kake. Alt som mangler er et herlig dryss av melis! Og med en sving med denne magiske tryllestaven, dekkes kaken av et perfekt lag av søt snø. Det er bare å åpne tryllestaven og fylle den med melis – og så kan den magiske time begynne. Da redskapet er laget av plast, kan det også brukes av barn da den er enkel i bruk og uten noen skarpe kanter. En superpraktisk og magisk gaveidé, som gjør det morsomt å dekorere kakene, men også en flott gave til alle som elsker hekser og trollmenn.

Overrask datteren eller sønnen din med denne fantastiske melis-drysseren i et helt unikt design, i en morsom og sjokkrosa farge! Alle trenger litt ekstra magi i livet, og med dette redskapet forvandles man om til en kakebakende trollkvinne eller trollmann på 1-2-3!

Detaljinformasjon

Magisk Melis-tryllestav

  • Leveringsomfang: melisdrysser formet som en magisk tryllestav
  • Egenskaper: kan fylles fra bunnen, og brukes til dekorering av kaker og bakverk
  • Materiale: plast
  • Farge: rosa
  • Dimensjoner: 18 x 6 x 1 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T04:58:56+00:00