Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Magisk Sakura-tre

kr 195
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Sakura – den vakre japanske kirsebærblomsten som Japan er så kjent for, har du nå muligheten til å forgylle stuen din med! På helt magisk vis utvikler dette treet av papir fantastiske blomster! En virkelig søt gaveidé til noen du er glad i.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Når den magiske, rosafargede kirsebærblomsten blomstrer fra mars til april, er det en spesiell stemning i Japan. Japanerne feirer til og med denne tiden med en egen fest kalt ”Hanimi”. Heldigvis trenger du ikke reise helt til Japan for å oppleve litt av denne magien, det er bare å skaffe seg dette vakre papirtreet, som ved hjelp av det magiske vannet det inneholder, begynner å blomstre i en vakker, knallrosa farge. Blomstene holder seg i omtrent en måneds tid og vil garantert lyse opp tilværelsen.

Sakura gir hverdagen litt ekstra magi, og passer dermed svært bra som en oppmerksom gave til en kjæreste, venn eller forelder. Kanskje du har noen i livet ditt som trenger en real oppmuntring etter en lang og kald vinter? Da er Sakura-treet en ypperlig gave!

Detaljinformasjon

Mini Sakura-tre

  • inneholder "magisk" vann som lokker fram blomstene
  • høyde: 13,5 cm
  • blomstrer i ca. 1 måned

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T12:06:17+00:00