Trenger du hjelp?

Magnet-sett – "sauer"

kr 95
Incl. VAT
- +
Med det sjarmerende magnet-settet "sauer", er kjøleskapet, døren og bordet nå en morsom mini-bondegård. Settet passer godt for organiserte sauegjetere og sauevenner med mye papirarbeid!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enten det er på kjøkkenet hjemme, på kontoret eller andre steder, er det viktig å være oppmerksom på små ting som du ikke ønsker å miste. Visittkort, shoppingliste (saueull for å strikke sokker?), postkort eller menyen til favorittleverandøren ... alle disse papirene holder seg på samme sted med magnet-settet "sauer"! De kraftige magnetene holder ikke bare små papir på plass, men også store aviser.

Sauene liker spesielt å sitte på papirer, men også grønne flater. Fordi de ikke er kresne, sitter de gjerne på både kjøleskapdøren, tavlen eller en magnetisk kalender. Det er uunngåelig å organisere papirer og små notater, men dobbelt så moro! Magnet-settet "sauer" er en fin gave til sauegjetere, landeiere og alle borgere som ønsker å ha det gøy når de skal organisere papirarbeidet. Perfekt som mini-gave til julestrømpen eller til alvene på kontoret!

Detaljinformasjon

Magnet-sett – "sauer"

  • 6 magneter med saue-design
  • Mål: 2,6 x 1,4 x 1,6 cm
  • Mål: Harpiks

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T04:30:20+00:00