Trenger du hjelp?

Magnetisk flaskeåpner fra Motörhead

kr 175
Incl. VAT
- +
Perfekt gave for stolte metal-fans, spesielt for dem som gjerne head-banger til riffene og tekstene til bandet Motörhead mens de styrter øl! Denne magnetiske flaskeåpneren er utstyrt med det britiske metal-bandets maskot: Snaggeltooth! Überkul gave til metal-fantaster!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hardbarkede fans kjenner den selvfølgelig, men til alle nyvunne hardrock- og heavy metal-fantaster ønsker vi å presentere Snaggletooth – den offisielle maskoten til bandet Motörhead. Her i form av en lekker flaskeåpner! For å kunne glede og overraske bandets fans og kunne gaule med på sanger som "Ace of Spades“ og "Overkill“, har vi denne superkule magnetiske flaskeåpneren i form av Snaggletooth som en kul gaveidé til alle venner som elsker rock og metal!

Ved hjelp av en magnetklips på baksiden av åpneren kan den festes direkte på kjøleskapet for enkel tilkomst, eller andre magnetiske overflater hvis man ønsker det. Denne åpneren passer perfekt som tilbehør når man samler gutta for litt head-banging til gode gamle Motörhead-låter en lørdagskveld. Gjør seg selvfølgelig også helt ypperlig som gave til en øldrikkende metal-fan!

Detaljinformasjon

Magnetisk flaskeåpner fra Motörhead

  • flaskeåpner med Snaggletooth-design
  • størrelse: ca. 10 x 6,5 cm
  • magnetisk klips på baksiden for enkelt feste

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T10:59:50+00:00