Trenger du hjelp?

Magnetisk kalender

kr 145
Incl. VAT
- +
Med denne kalenderen kan man planlegge på en enkel måte! Skal du snart på cocktailparty? Ok, da setter du en magnet med bilde av et cocktailglass på den datoen festen skal skje. Dette er en fin gave til distré og kaotiske mennesker i livet ditt, eller til noen som rett og slett bare liker å ha orden i sysakene.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne kalenderen kommer med 64 magneter, og de har kun én oppgave: Å legge til rette for at mottakeren av gaven enkelt skal kunne organisere hverdagen sin. En klar fordel med denne magnetiske kalenderen er at man kan organisere og omorganisere lett som bare det. Var festen på en mandag, og ikke på en torsdag? Da er det bare å flytte på magneten.

Vi vet alle hvor frustrerende det kan være å ikke ha oversikt over ukedagene, og dette er grunnen til at slike praktiske tilbehør som magnetkalenderen eksisterer. En flott idé til en venn eller kollega som trenger en kick-start på organiseringen.

Detaljinformasjon

Magnetisk kalender – med 64 magneter for individuelle gjøremål med tall (1 til 31), og kunstverk/symboler, ordtak, ukenummer

  • Leveres i en boks
  • Dimensjoner: 20 x 10,5 x 2,7 cm (boks), ca. 4 x 4 cm (magnet)

Produktomtaler

Write a review
2020-01-17T15:54:21+00:00